Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

25 ΕΥΡΩ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ=ΕΓΧΩΡΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ...

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!


ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ ΤΖΑΝΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

Πριν έναν περίπου χρόνο, επισκεφτήκαμε, στην Παιδιατρική Κλινική του Τζάννειου Νοσοκομείου Πειραιά, την κόρη του κουμπάρου μας, η οποία είχε χτυπήσει το πόδι της και νοσηλευόταν. Εκεί είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρόνων, το οποίο χρωστούσε τη ζωή του στον ίδιο τον Ταξιάρχη. Πραγματικά ήταν απίστευτο το γεγονός που έζησαν οι γονείς τού μικρού κοριτσιού, οι οποίοι ευλαβούταν πολύ τον Ταξιάρχη. Σας γράφω, λοιπόν, το περιστατικό, όπως ακριβώς το άκουσα:

Η κοπέλα (μητέρα του κοριτσιού) όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει, εισήχθη στο μαιευτήριο και ως συνήθως, έξω από το χειρουργείο ήταν ο μέλλων πατέρας με όλους τους κοντινούς συγγενείς, περιμένοντας το ευτυχές γεγονός. Όμως, μετά από πολύωρη αναμονή, βγαίνει ο ιατρός κατάχλωμος και βιαστικός, και αντί ευτυχούς γεγονότος αναγγέλλει ότι το μωρό... ενώ έβγαινε κανονικά, ξαφνικά κόλλησε το κεφαλάκι του στον κόλπο της μήτρας και δεν βγαίνει. «Καταβάλλουμε προσπάθειες αλλά ακόμα και εάν σωθεί και δεν πεθάνει από ασφυξία, λόγω έλλειψης οξυγόνου θα έχει υποστεί βλάβες ο εγκέφαλος». Αυτά είπε ο ιατρός και βιαστικά έφυγε για να ξαναμπεί στο χειρουργείο και να συνεχίσει τις αγωνιώδεις προσπάθειες.


Τα λόγια του είχαν πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Τα έχασαν όλοι και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Την ώρα εκείνη με λίγο κουράγιο που βρήκε η μέλλουσα γιαγιά, ψέλλισε στο παλικάρι: «Πήγαινε παιδί μου στην εκκλησία απέναντι και άναψε ένα κερί στον Ταξιάρχη. Εκείνος μπορεί να σώσει το παιδί μας». Χωρίς δεύτερη σκέψη ο νέος άντρας έτρεξε και προσευχόμενος με δάκρυα στον Ταξιάρχη άναψε το κεράκι και γύριζε βιαστικά πίσω για να δει τί έκβαση θα είχε η όλη κατάσταση. Και από εδώ αρχίζουν τα παράξενα!

Μπαίνοντας στην είσοδο του νοσοκομείου, ένα άγνωστο παλικάρι τραυματιοφορέας τον σταματάει και του λέει: «Μη φοβάσαι, ησύχασε. Όλα πήγαν καλά. Είναι καλά και η γυναίκα σου αλλά και η κόρη σου. Όλα τέλειωσαν καλά». Το παλικάρι τον χιλιοευχαρίστησε κι ανακουφισμένο έτρεξε επάνω. Φτάνοντας στον όροφο, τους βλέπει όλους να περιμένουν με την ίδια αγωνία όπως ακριβώς τους είχε αφήσει. Δεν ήξεραν τίποτε από αυτά που του είχε πει ο τραυματιοφορέας αλλά ούτε και είχαν νέα από τον ιατρό. Την ώρα που γίνονταν αυτά και ο μέλλων πατέρας κοιτούσε την μητέρα του παραξενεμένος, βγαίνει ο ιατρός ανακουφισμένος αλλά πλήρως σαστισμένος, και τους λέει τα εξής: «Όλα πήγαν καλά και είναι καλά και η γυναίκα σας και το κοριτσάκι σας» και συνεχίζοντας να μιλάει αργά σαν υπνωτισμένος τους είπε: «Ξέρετε, συνέβη κάτι πολύ παράξενο. Την ώρα που αγωνιζόμασταν μάταια και εγώ και οι μαίες να κάνουμε κάτι μη θέλοντας να πιστέψουμε ότι χάσαμε πια το παιδί, ανοίγει η πόρτα του χειρουργείου και μπαίνει ένας νεαρός τραυματιοφορέας και μας λέει «κάντε στην άκρη. Θα την ξεγεννήσω εγώ». Χωρίς να ρωτήσουμε το παραμικρό και δίχως να φέρουμε αντίρρηση υπακούσαμε , κάναμε στην άκρη και τον κοιτούσαμε σαν υπνωτισμένοι να ξεγεννάει την γυναίκα σας. Μετά από λίγο κρατούσε στα χέρια του το κοριτσάκι σας υγιέστατο και χωρίς να έχει υποστεί την παραμικρή βλάβη». Ο ιατρός μιλούσε σαν χαμένος ενώ οι συγγενείς και ο πατέρας έκλαιγαν από χαρά αλλά και ευγνωμοσύνη στον Άγιο Ταξιάρχη, διότι όπως κατάλαβαν όλοι, ο μυστηριώδης τραυματιοφορέας δεν ήταν άλλος από Αυτόν.

Αυτό ήταν το μεγάλο και φοβερό θαύμα που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας.

Αδελφοί μου, μη φοβάστε τίποτα. Ζει ο Θεός! Και οι Άγιοι και οι Άγγελοι είναι σκέπη και προστάτες μας, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΘΕΟΥ. Και ας έχουμε στο μυαλό μας και κάτι άλλο. Εάν δεν εισακουστεί καμιά φορά η προσευχή μας και δεν ζήσουμε κι εμείς ένα τέτοιο θαύμα, ΜΗΝ σκανδαλιστούμε, ΜΗΝ γογγύσουμε, ΜΗΝ πούμε γιατί σε εκείνους και όχι σε εμάς. Ποτέ μην κάνουμε τέτοια σκέψη. Να θυμόμαστε πάντα πως όταν δακρύζουμε εμείς, δακρύζει κι ο Χριστός, ο οποίος έδωσε το Αίμα Του επάνω στο Σταυρό για όλους εμάς και είναι ο ΜΟΝΟΣ που μας αγαπάει πραγματικά. Για να μην εκπληρώνει λοιπόν, κάτι που διακαώς εμείς ζητούμε κάποιο λόγο θα έχει. Εκείνος ξέρει πολλά περισσότερα από το φτωχό και μικρό μας μυαλό. Πρέπει να μάθουμε να έχουμε πάντοτε εμπιστοσύνη στην Κρίση Του και στο Θέλημά Του. Είναι ο Δημιουργός μας και δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ. Ότι κι αν γίνει.

Ο Θεός μαζί μας.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ...

ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ...Ένδυσης!



ZARA, Calvin Klein, Levi's, Marks and Spencer, Diesel, H&M, Armani:
Είναι μόνο μερικές από τις πασίγνωστες εταιρίες ένδυσης που κατηγορούνται από την Greenpeace ότι περιλαμβάνουν στα ρούχα τους ύποπτες τοξικές ουσίες οι οποίες μπορεί να προκαλούν καρκίνο και ορμονικές διαταραχές.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της μη κυβερνητικής οργάνωσης διεξήχθη έρευνα με δείγματα ρούχων από μπλουζάκια, παντελόνια, εσώρουχα, φορέματα είκοσι μεγάλων κατασκευαστών (Benetton, Jack&Jones, Only, Vero Moda, Blazek, C&A, Diesel, Esprit, Gap, Armani, H&M, Zara, Levi's, Victoria's secret, Mango, Marks&Spencer, Metersbonwe, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Vancl) ενδυμάτων που πωλούν τα προϊόντα τους, τα οποία κατασκευάζονται κυρίως στην Κίνα και σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες, σε 29 διαφορετικές χώρες.

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων ήταν σοκαριστικά καθώς αποκάλυψαν ότι «στα δύο τρίτα των 141 δειγμάτων που ελήφθησαν, εντοπίστηκαν αιθοξυλιωμένες εννεϋλοφαινόλες (NPE)», οι οποίες χρησιμοποιούνται ως απορρυπαντικά σε βιομηχανίες, ενώ άλλα περιείχαν καρκινογόνες αμίνες.



Οι εταιρίες «είναι τεράστιοι παίκτες στη βιομηχανία της μόδας -μόνο η Zara παράγει 850 εκατομμύρια ενδύματα το χρόνο. Μπορεί κανείς να φανταστεί την έκταση του χημικού αποτυπώματος που αφήνει στον πλανήτη, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα όπου κατασκευάζονται πολλά απ' αυτά τα προϊόντα», τόνισε η Λι Γιφάνγκ της Greenpeace.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η οργάνωση αποκαλύπτει αυτά τα στοιχεία καθώς το 2011 είχε παρουσιάσει αναφορές με τίτλο «Dirty Laundry» (Άπλυτα) και «Dirty Laundry 2», που έδειχναν πως οι προμηθευτές των μεγάλων ομίλων υφαντουργίας δηλητηριάζουν το νερό ορισμένων κινεζικών ποταμών με τα απόβλητά τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica. 
Την ίδια ώρα η έρευνα «Toxic threads- the fashion big stitch-up» της Greenpeace παρουσιάστηκε στο Πεκίνο κι υπό μορφή επίδειξης μόδας με μοντέλα να κάνουν πασαρέλα με ορούς, να κυλούν μαύρα δάκρυα στα μάγουλά τους και να φορούν μάσκες ώστε να θυμίσουν ολοένα περισσότερο μια κατάσταση που να παραπέμπει σε νοσοκομείο σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τις εταιρίες ένδυσης για καλύτερα προϊόντα που δε θα προσβάλλουν την υγεία των καταναλωτών. 

ΑΠΟ ΤΟ LARISSANET...ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Φλερτ για τις δημοτικές εκλογές
Πολλές είναι οι διεργασίες στο χώρο της Κεντροδεξιάς σε τοπικό επίπεδο. Ένα από τα πρόσωπα που θα συναντήσουμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα είναι ο μηχανικός Δημήτρης Τσιάρας. Ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με τη δημοτική παράταξη «Ταυτότητα Πόλης», αλλά γρήγορα διαχώρισε τη θέση του και βγήκε από τους κόλπους της. Παραμένει όμως ενεργός και με ενδιαφέρον για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα δίνοντας το στίγμα του ως Συντονιστής Τύπου και επικοινωνίας του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς.
Ήδη, όπως μαθαίνουμε ξεκίνησε το «φλερτ» για τις εκλογές του Μάη…
http://www.larissanet.gr/2013/09/15/frert-gia-tis-dhmotikes-ekloges/

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!''. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''!!

Σε μία εντυπωσιακή ρελάνς αναφορικά με
 τις σχέσεις της χώρας μας με την Ρωσία 
φαίνεται ότι περνάει η Αθήνα, κάτι το οποίο και
 διαφάνηκε από δύο σημαντικότατες
 διπλωματικές πρωτοβουλίες οι οποίες
 έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ώρες.
 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 185 
ετών από την επίσημη σύναψη 
διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο 
χωρών ο Έλληνας αντιπρόεδρος της
 κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών
 έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον
 Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ. 
Μεταξύ άλλων στην επιστολή του
 υπουργού Εξωτερικών υπογραμμίζονται
 «οι μακραίωνοι και βαθείς δεσμοί φιλίας και εμπιστοσύνης που συνδέουν τους 
δύο 
λαούς
 μας αποτελούν την ισχυρή βάση, επί της οποίας σφυρηλατήθηκαν οι πολυσχιδείς
 σχέσεις συνεργασίας, σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, μεταξύ των δύο χωρών 
μας και
 δημιούργησαν μια σχέση διαχρονικής πνευματικής και πολιτισμικής συγγένειας»...

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΜΗ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!!1

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

300logo«Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς καταδικάζει απερίφραστα την αισχρή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Καταγγέλουμε και καταδικάζουμε αυτή την αισχρή δολοφονία καθώς και κάθε πράξη που οδηγεί σε δημιουργία προεμφυλιακών καταστάσεων από όπου κι αν προέρχεται...». Το τελευταίο που μας απέμεινε είναι η ΕΙΡΗΝΗ μεταξύ των Ελλήνων...
ΠΗΓΗ: www.epanafora.gr

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

NEOΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!

Νέο σύστημα στις δημοτικές εκλογές
Αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου δρομολογεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Του Γιώργου Π. Τερζή

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, προωθείται ρύθμιση που θα προβλέπει την κατάρτιση δύο ψηφοδελτίων, ενός με όλους τους υποψήφιους δημάρχους κι ενός με όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, με αλφαβητική σειρά. Δήμαρχοι θα εκλέγονται όσοι συγκεντρώνουν το 42% των ψήφων στον πρώτο γύρο των εκλογών, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η εκλογική διαδικασία θα επαναλαμβάνεται τη δεύτερη Κυριακή, μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων. Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή με απλή αναλογική.
Προϋπόθεση ώστε ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος να μετέχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα είναι στον πρώτο γύρο των εκλογών να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 5%. Οι αλλαγές ενόψει δημοτικών εκλογών συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. Στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να απεγκλωβιστεί, κατά το δυνατόν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον «εναγκαλισμό» των κομμάτων, όπως συνέβαινε εν πολλοίς με το υφιστάμενο εκλογικό σύστημα. Σε «σπάσιμο» των κομματικών γραμμών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, οι οποίες ούτως ή άλλως θα αποτελέσουν δοκιμασία για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, προχωράει ο πρωθυπουργός, επιδιώκοντας να απεγκλωβίσει την αυτοδιοίκηση από τον στενό κομματικό εναγκαλισμό.
Ως απάντηση στην άκριτη ψήφο διαμαρτυρίας προς τη Χρ. Αυγή, αλλά και στην επιλογή του κ. Αλέξη Τσίπρα να αναδείξει σε δημοψήφισμα τις αυτοδιοικητικές κάλπες του προσεχούς Μαΐου, ο κ. Σαμαράς κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στην απόφαση αλλαγής του εκλογικού νόμου για τις δημοτικές εκλογές, προκειμένου αυτές να μην καταστούν πεδίο στείρας αντιπαράθεσης.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ!!!ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με βροχή από ραβασάκια για κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, μισθών και συντάξεων), οφειλετών του Δημοσίου ξεκινά το φθινόπωρο για εκατοντάδες Λαρισαίους φορολογούμενους...
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», το αρμόδιο τμήμα της Α' Δ.Ο.Υ., το οποίο έχει συγκεντρώσει όλο το ελεγκτικό τμήμα του νομού, έχει στα χέρια του από τα μέσα Ιουλίου μια λίστα με 700 ονόματα φορολογουμένων, φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων που οφείλουν στην Εφορία ποσά τουλάχιστον 10.000 ευρώ και την εντολή να προχωρήσουν άμεσα σε διαδικασία κατασχέσεων. Μέχρι στιγμής για τους 300 εξ αυτών έχουν ήδη ληφθεί μέτρα αναγκαστικής είσπραξης ενώ εντός των ημερών το δικαστικό τμήμα της Α' Δ.Ο.Υ. κινεί τις διαδικασίες και για τους υπολοίπους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του Σεπτεμβρίου πρόκειται να φθάσει και νέα λίστα με στοιχεία πολιτών που οφείλουν στο Δημόσιο, καθώς το Υπ. Οικονομικών φέρεται αποφασισμένο να εισπράξει με κάθε τρόπο τα οφειλόμενα καθώς η αναγκαστική εκτέλεση αφορά, κινητή και ακίνητη περιουσία, καταθέσεις, όπως και περιουσιακά στοιχεία των συνυπεύθυνων των χρεών (γυναίκες, παιδιά, κοινοί λογαριασμοί και περιουσιακά στοιχεία).
Το έγγραφο που στάλθηκε από τον γ.γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη στην Α' Δ.Ο.Υ. με τίτλο «Διασταύρωση στοιχείων οφειλετών ληξιπρόθεσμων οφειλών» αναφέρει μεταξύ άλλων πως «σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά πίνακα φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμη βασική οφειλή τουλάχιστον 10.000 ευρώ, με στοιχεία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, κινητής και ακίνητης περιουσίας, στοιχεία δικαστικού (λήψη αναγκαστικών μέτρων), συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών προμηθευτικών κλπ, προκειμένου για τις άνω οφειλές, και εφόσον συντρέχει περίπτωση, να προβείτε άμεσα στην κίνηση της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των οφειλετών που δεν έχουν τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους ή δεν είναι ενήμεροι στις δόσεις ρυθμίσεων».
Ήδη οι διαδικασίες είσπραξης έχουν ολοκληρωθεί για τους 300 και εντός του Σεπτεμβρίου θα πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι 400 φορολογούμενοι.
defencenet.gr 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Επιβάλλεται να δείξουμε όλοι οι Λαρισαίοι αλληλεγγύη μεταξύ μας και να σταματήσουμε κάθε πλειστηριασμό Ά κατοικίας. Χιλιάδες πολίτες  έξω από κάθε σπίτι που θέλουν να ξεπουλήσουν για να μην πραγματοποιηθούν οι πλειστηριασμοί...