Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ 99,99% ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ...

ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.


μιχαλης παπαδοπουλος
http://www.rightnews.gr
 
 
Εχθές, ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ομολογουμένως ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος «τάραξε» τα νερά με την τοποθέτηση του.
Κατά την εισήγηση του αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα που προέκυψε με το ΤΕΕ με μια πρόταση που θα είχε υιοθετηθεί από την πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια. Ενιαίο Τεχνικό Επιμελητήριο για όλους τους Μηχανικούς.
Χαρακτηριστικά είπε:
«Η Χώρα χρειάζεται ένα δυνατό και αξιόπιστο Τεχνικό Επιμελητήριο που θα εποπτεύει συνολικά το επάγγελμα του Μηχανικού.
Χρειάζεται όμως ένα ΤΕΕ που θα χωρά όλους τους Μηχανικούς χωρίς αντιπαραθέσεις μεταξύ ΠΕ και ΤΕ. Το παρόν Νομοσχέδιο αναγνωρίζει την ανάγκη της όσμωσης για εξεύρεση λύσεων από κοινού στα προβλήματα του Κλάδου.
Πρέπει να γραφούν επιτέλους οι Μηχανικοί Τ.Ε. ως μέλη του ΤΕΕ να αναγνωριστούν ως Μηχανικοί και να λήξει επιτέλους η διαμάχη δεκαετιών.
Όπως επίσης πρέπει επιτέλους να λήξει και η εκκρεμότητα με τα Επαγγελματικά Δικαιώματα».
Επίσης, στην επίθεση της αντιπολίτευσης σχετικά με τα διόδια, που μιλούσε για ένα ακόμα «φορομπηχτικό μέτρο» και ζητούσε να μην εφαρμοστεί, διευκρίνισε ότι θέση του είναι η χωροθέτηση διοδίων να γίνει αποκλειστικά πλησίον των συνόρων και όχι πλησίον των κόμβων με την Εγνατία Οδό.
Ξεκάθαρη σωστή τοποθέτηση που δεν θα βαρύνει τον μόνιμο κάτοικο αλλά όλους όσους στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο προς τα σύνορα.
Ι.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου