Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

TO ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

Το βράδυ της Κυριακής ο Συντονιστής Τύπου κι Επικοινωνίας της Ελληνικής Επαναφοράς Δημήτρης Τσιάρας θα δώσει συνέντευξη στο ράδιο EOELLAS ΤΗς Θεσσαλονίκης 
 
 
 
 
Θέματα 7ης εκπομπής ''Ελλήνων Ενημέρωση''
22:30-23:00 Νίκος Κάρναβος Χημικός μηχανικός ΑΠΘ-Σύμβουλος περιβαλλοντικών θεμάτων υγιεινής ,ασφάλειας και ποιότητας- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα -Λειτουργία και προοπτικές Επιπτώσεις θετικές και αρνητικές στο περιβάλλον.
23:00-23:30 Δημήτρης Τσιάρας εκπρόσωπος Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς Σύλλογοι εθελοντών με πατριωτική-κοινωνική προσφορά- Ο ρόλος τους στην ελληνική κοινωνία - Διαφορές και ομοιότητες με μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ). 
Για να ακούσετε την εκπομπή, συντονιστείτε στο:

Επίσης επισκεφθείτε την σελίδα του διαδικτυακού ραδιοφώνου του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων (ΕΟΕ) στο facebook, οπού και από εκεί μπορείτε να ακούτε την εκπομπή Ελλήνων Ενημέρωση που παρουσιάζω με τον Γιώργο Γεωργιάδη κάθε Κυριακή 22:30-23:30.
Φωτογραφία: Θέματα 7ης εκπομπής ''Ελλήνων Ενημέρωση''

 22:30-23:00 Νίκος Κάρναβος Χημικός μηχανικός ΑΠΘ-Σύμβουλος περιβαλλοντικών θεμάτων υγιεινής ,ασφάλειας και ποιότητας- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα -Λειτουργία και προοπτικές Επιπτώσεις θετικές και αρνητικές στο περιβάλλον.
 
 23:00-23:30  Δημήτρης Τσιάρας πρόεδρος Κινήματος Ελληνικής  Επαναφοράς  Σύλλογοι εθελοντών με πατριωτική-κοινωνική προσφορά- Ο  ρόλος τους στην ελληνική κοινωνία - Διαφορές και ομοιότητες με μη  κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ). 

Για να ακούσετε την εκπομπή, συντονιστείτε στο: <a href=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου