Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΜΠΟΧΑ!!!

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ

Πολιτική ναφθαλίνη

Πολιτική ναφθαλίνη
«Σχεδόν καθημερινές είναι οι ανακοινώσεις υποψήφιων δημάρχων για τον Δήμο Λαρισαίων με λίστες ονομάτων που στηρίζουν τα διάφορα αυτοδιοικητικά εγχειρήματα. Είτε στις περιπτώσεις που ανακοινώνονται υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, είτε όταν πρόκειται απλά και μόνο για υποστηρικτές, το παιχνίδι των εντυπώσεων είναι σαφές.
Άλλωστε, εφόσον βρεθούν επτά συνδυασμοί στην τελική ευθεία για τις κάλπες του Μαΐου, είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι η σύνθεσή τους θα κάνει τη διαφορά.
Πάντως, με μια πρόχειρη ανάγνωση διάφορων λιστών που ανακοινώνονται εσχάτως, για κάποια ονόματα αβίαστα διατυπώνεται το ερώτημα… μα που τους θυμήθηκαν και τους έβγαλαν από την πολιτική… ναφθαλίνη», αναρωτιόνταν στο προηγούμενο φύλλο της Larissanet o Γιάννης Ανδρεάκης, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τα όσα σχολιάζονται στις παρέες της πόλης.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ξεπρόβαλε από τις ντουλάπες όπου φυλάσσεται η πολιτική ναφθαλίνη, μια ακόμη κατηγορία προσώπων, που έχουν «διακριθεί» απ’ όσες θέσεις και αν πέρασαν, για την πολιτική τους παρουσία πάντα με… δανεικά. Είναι η κατηγορία που κάνει πολιτική «επιθέτου» κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού το περιεχόμενο είναι κενό.
Μυρίζουν πολύ έντονα και προκαλούν αναγούλα.
Λεπτομέρειες προσεχώς με ονόματα και διευθύνσεις…
Λ.Π.
- See more at: http://www.larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου