Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΣΤΟ SUPERSPORΤ F.Μ. ΣΤΟΥΣ 90,1 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Ο Συντονιστής Τύπου κι Επικοινωνίας της "Ελληνικής Επαναφοράς" Δημήτρης Τσιάρας, θα δώσει συνέντευξη αύριο το πρωί στις 9:15 στο super spor fm 90,1 και στην εκπομπή "ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ", σχολιάζοντας την επικαιροτητα...
Για να ακούσετε διαδυκτιακά: http://streema.com/radios/Supersport_FM
DSC02830 - Αντίγραφο - Αντίγραφο

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ 80;;;

Σε λίγο θα διορίζουν και …πεθαμένους.



Αίσχος , οργή, αηδία αλλά και απύθμενη πρόκληση από τους Σαμαρά και Βενιζέλο, συνιστούν ακόμη δύο τοποθετήσεις σε δημόσιους οργανισμούς αποτυχόντων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάσαμε σήμερα στον τύπο πως στον ΟΠΑΔ τοποθετήθηκε ένας 78χρονος γιατί δεν βρήκαν μεγαλύτερο χούφταλο  ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζαχαράκης!
Επίσης στην νευραλγική θέση του ΟΚΑΝΑ, η πρώην αργόμισθη σε συστημικό Τραπεζικό όμιλο Ζέτα Μακρή (δήλωνε “σύμβουλος” Τραπεζίτη) διόρισε ακόμη έναν αποτυχόντα βουλευτή (του ΠΑΣΟΚ αυτήν την φορά) τον Κατρίνη.
Λες και δεν υπάρχουν στην αγορά, χιλιάδες άνεργοι πτυχιούχοι, με ντοκτορά και επαγγελματική επάρκεια να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες μιας τέτοιας θέσης.
Μιλάμε για αποφάσεις – πρόκληση που προκαλούν εμετό στην κοινωνία!
 
ΠΗΓΗ: ixnos.blogspot.com

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΜΠΟΧΑ!!!

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ

Πολιτική ναφθαλίνη

Πολιτική ναφθαλίνη
«Σχεδόν καθημερινές είναι οι ανακοινώσεις υποψήφιων δημάρχων για τον Δήμο Λαρισαίων με λίστες ονομάτων που στηρίζουν τα διάφορα αυτοδιοικητικά εγχειρήματα. Είτε στις περιπτώσεις που ανακοινώνονται υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, είτε όταν πρόκειται απλά και μόνο για υποστηρικτές, το παιχνίδι των εντυπώσεων είναι σαφές.
Άλλωστε, εφόσον βρεθούν επτά συνδυασμοί στην τελική ευθεία για τις κάλπες του Μαΐου, είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι η σύνθεσή τους θα κάνει τη διαφορά.
Πάντως, με μια πρόχειρη ανάγνωση διάφορων λιστών που ανακοινώνονται εσχάτως, για κάποια ονόματα αβίαστα διατυπώνεται το ερώτημα… μα που τους θυμήθηκαν και τους έβγαλαν από την πολιτική… ναφθαλίνη», αναρωτιόνταν στο προηγούμενο φύλλο της Larissanet o Γιάννης Ανδρεάκης, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τα όσα σχολιάζονται στις παρέες της πόλης.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ξεπρόβαλε από τις ντουλάπες όπου φυλάσσεται η πολιτική ναφθαλίνη, μια ακόμη κατηγορία προσώπων, που έχουν «διακριθεί» απ’ όσες θέσεις και αν πέρασαν, για την πολιτική τους παρουσία πάντα με… δανεικά. Είναι η κατηγορία που κάνει πολιτική «επιθέτου» κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού το περιεχόμενο είναι κενό.
Μυρίζουν πολύ έντονα και προκαλούν αναγούλα.
Λεπτομέρειες προσεχώς με ονόματα και διευθύνσεις…
Λ.Π.
- See more at: http://www.larissanet.gr

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Larisa2
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: Μία ομάδα απλών Ελεύθερων Ελλήνων πολιτών που αγαπά την Πόλη μας…
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ: Πιστεύουμε στην Άμεση Δημοκρατία, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και στην τοπική Αυτοδύναμη Ανάπτυξη…
ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ: Η Κοινή μας ανάγκη για να βελτιώσουμε την Καθημερινότητα μας, αντιστεκόμενοι στην εξαθλίωση που μαστίζει τη χώρα μας λόγω των πολιτικών των μνημονίων και της δουλοπρέπειας έναντι των διεθνών τοκογλύφων…
ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: μια πολιτεία όπου η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ θα κυριαρχούν, μια πολιτεία όπου η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΜΙΖΕΡΙΑ θα αποτελούν παρελθόν. Ένα σύγχρονο αστικό κέντρο με διατηρούμενη όμως την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΤΗΤΑ και το κλίμα της γειτονιάς, του χωριού και της συνοικίας. Έναν δήμο που θα αγκαλιάζει τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ κι όλους τους νέους Λαρισαίους ανεξαρτήτως μορφώσεως και τάξης. Ένα κεντρικό κόμβο της χώρας όπου θα προάγεται η ΙΣΤΟΡΙΑ και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας. Ένα πρότυπο κοινωνικό κέντρο που θα στηρίζει έμπρακτα τις ανήμπορες οικογένειες και τους βιοπαλαιστές που πληγώθηκαν από τη λαίλαπα που κατασπαράσσει τη χώρα μας. Έναν ηθικό προορισμό που θα σέβεται την κοινωνική γαλήνη αλλά και το περιβάλλον. Μα πάνω από όλα θέλουμε τη Λάρισα μια πόλη με όλους τους πολίτες της ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ…
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 
                                                                Ιστοσελίδα: www.epanafora.gr
                                                              E- mail : info@epanafora.gr

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΔΑΝΙΗΛ!!!


H ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΔΑΝΙΗΛ: ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ...

 
Ο καλόγερος Δανιήλ έζησε στη μονή του Σινά στα τέλη τον 17ου αιώνα «Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά την βυζαντινή σημαία στην Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία».

www.epanafora.gr

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Όσοι ασχολούνται με την πολιτική αποκλειστικά για το προσωπικό τους συμφέρον και για την αυτοπροβολή τους είναι εμετικοί και γλοιώδεις τύποι γι αυτό δεν θα έχουν μέλλον. Ευχαριστώ το Θεό που δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία...Ασχολούμαι χάνοντας προσωπικό χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία μόνο και μόνο γιατί πιστεύω σε ένα ΑΓΑΘΟ που κάποιοι έχουν ξεχάσει, κάποιοι έχουν υποτιμήσει και κάποιοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ μαζί του. Την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ναι πάνω από όλους, πάνω από όλα είναι η Πατρίδα μας. Πολιτικός που δεν είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ δεν αξίζει ούτε να τον φτύσεις!!! Προσέξτε μην κρίνετε μόνο το κόμμα που είναι κάποιος, κρίνετε και το πρόσωπο...Που βάζει την Ελλάδα;;; Την βάζει πάνω από τον εαυτό του ή δεν τον ενδιαφέρει η Πατρίδα αλλά η Παρτίδα του !!! ;;;

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!!!

ΠΑΣΟΚ: Κατάργηση του όρου λαθρομετανάστης
Να καταργηθούν οι όροι «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης» από τα επίσημα νομικά κείμενα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ζητεί το ΠΑΣΟΚ, με τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή, στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο.
Την τροπολογία κατέθεσε ο Κώστας Τριαντάφυλλος, αρμόδιος Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ σε θέματα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Συγκεκριμένα, με την τροπολογία αυτή, το ΠΑΣΟΚ ζητεί να αντικατασταθεί «ο απαξιωτικός, για την ανθρώπινη υπόσταση,όρος λαθρομετανάστης από τον δόκιμο όρο παράτυπος μετανάστης σε όλες τις κανονιστικές και διοικητικές πράξεις και τον οργανισμό του υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας».
Οπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση που συνοδεύει την κατάθεση της τροπολογίας, «η χρήση του όρου «λαθραίος» δεν μπορεί να αποτελεί πρώτο συνθετικό μιας σύνθετης λέξης που αναφέρεται σε ανθρώπους».
Όροι όπως, «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης», αναφερόμενοι σε συνανθρώπους,υποβιβάζουν τον κοινωνικό και νομικό πολιτισμό της χώρας, απαξιώνουν και υποβιβάζουν ανθρώπους, και δημιουργούν ένα υπόστρωμα επί του οποίου βασίζονται ρατσιστικές ιδεολογίες και συμπεριφορές.
Επομένως η απάλειψη πρωτίστως από την δικαιϊκή και νομική ορολογία τέτοιων προσβλητικών εννοιών είναι απόλυτη αναγκαιότητα.
Σημαντική σε αυτήν την κατεύθυνση είναι η αντικατάσταση της χρήσης αυτών των όρων με τους δόκιμους όρους «παράτυπος μετανάστης» και «παράτυπη μετανάστευση» σε όλες τις κανονιστικές και διοικητικές πράξεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας», καταλήγει η έκθεση.