Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

700 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ"


«Πράσινο φως» άναψε για παρεμβάσεις που αφορούν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των δημοτικών κτιρίων και του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο Μουζάκι.
Η σύμβαση μεταξύ του δημάρχου Μουζακίου Γεωργίου Κωτσού και του αναδόχου για το έργο, υπογράφηκε και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.
Ο φάκελος του Δήμου Μουζακίου που εγκρίθηκε, περιλαμβάνει Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την περίοδο 2009-2015.
Λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση στο Δήμο (ενεργειακές καταναλώσεις δημοτικών κτιρίων, δημοτικού φωτισμού κ.τ.λ.) καθώς και τα αποτελέσματα των ενεργειακών επιθεωρήσεων η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την ΑΝ.ΚΑ. κατέληξε, αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής, σε παρεμβάσεις που προτείνουν ένα μείγμα δράσεων με γνώμονα την μεγιστοποίηση της εξοικονομούμενης ενέργειας, που εντάσσονται στους ακόλουθους άξονες του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»: παρεμβάσεις σε Δημοτικά Κτίρια, παρεμβάσεις σε Κοινόχρηστους Χώρους του Αστικού Περιβάλλοντος (δημοτικός ηλεκτροφωτισμός), δράσεις Διάδοσης, Δικτύωσης και Ενημέρωσης και οριζόντιες Ενέργειες Τεχνικής Υποστήριξης.
Τα αναμενόμενα περιβαλλοντικά οφέλη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εκτιμώνται να είναι ετήσια Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δήμο Μουζακίου 424.086,49 kWh, ετήσια Εξοικονόμηση Πρωτογενούς Ενέργειας 587.156,26 kWh, μείωση Εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 167,95 τόνους ετησίως κατέληξε ο δήμαρχος Μουζακίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ...




ΤΣΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κατηγορία : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ 
Διεύθυνση : ΠΥΡΓΕΤΟΥ 13
TK : 41447
Περιοχή : ΛΑΡΙΣΑ
Νομός : ΛΑΡΙΣΑ
Τηλέφωνο : 2410 412686 ΚΙΝ. 6934421347
Fax : 
E-mail : dimitsiaras@gmail.com
Web Site :  

Περιγραφή: 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
-Έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού (ΠΕΑ)
-Ολόκληρη τη διαδικασία υπαγωγής στο πρόγραμμα
 «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον»
-Ενεργειακές Συμβουλές για ενεργειακή
αναβάθμιση
 του χώρου σας
-Μελέτες Πυροπροστασίας


http://www.simpleso.gr/ktizo/view.php?id=1255&category=0&page=1&city=
81&area=31&startrecord=0&keyword=%
CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΑΡΑ


Θέλω να ευχαριστήσω από ΚΑΡΔΙΑΣ τους 226 Λαρισαίους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στέλνοντάς με στην 1η 20άδα από τους 85 υποψηφίους της Νέας Λάρισας. Έδωσα τη μάχη χωρίς να εμφανιστώ ούτε μία φορά την προεκλογική περίοδο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, καθώς επίσης ούτε μία φορά δεν εμφανίστηκα σε κάποιο τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό. Ήταν επιλογή μου, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα αλλά γυρνώντας όλη την πόλη γνώρισα χιλιάδες πολίτες αλλά και όλες τις γειτονιές. Συνεχίζω τη μάχη της ζωής, ΠΑΝΤΑ πιστός στις αρχές μου για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...Θα συναντηθούμε στο μέλλον με κάποιους από εσάς για ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ...

Αγαπητοί συμπολίτες, 

Άποψή μου είναι ότι την Κυριακή πρέπει να συμμετέχουμε όλοι στην εκλογική διαδικασία.Τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά κυρίως στις ευρωεκλογές πρέπει να δώσουμε το μήνυμα στις κάλπες...Σε διαφορετική περίπτωση η ΑΠΟΧΗ ενισχύει το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, Η ΑΠΟΧΗ δεν είναι μαγκιά...Τους βολεύει...Μεγαλύτερη ανάλυση στο www.epanafora.gr

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Ευχαριστώ από ΚΑΡΔΙΑΣ τους Ανθρώπους που στήριξαν τον αγώνα μου σε αυτές τις εκλογές...Όπως είπα και πριν ανοίξουν οι Κάλπες, είμαι ξανά εδώ δίπλα στους ανθρώπους της γειτονιάς, κοντά στη Νεολαία. Η Ζωή συνεχίζεται, ο αγώνας της Καθημερινότητας και της βιοπάλης είναι ασταμάτητος...Επιστρέφω ξανά στη δουλειά μου και στην οικογένειά μου. Η ΑΛΛΑΓΗ στο δήμο έγινε, άσχετα αν δεν έγινε από ΕΜΑΣ...Κι αυτό είναι ευχάριστο. Η Νέα Λάρισα στηρίχθηκε από 8000 Λαρισαίους και αυτό δεν είναι λίγο...
Υ.Γ. Όσον αφορά για τη σταυροδοσία αγαπητοί φίλοι μην με ρωτάτε, κανείς δεν γνωρίζει και δεν πρόκειται να γνωρίζει πριν την Κυριακή εκτός αν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το πρωτοδικείο...Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας ο αγώνας μου για αφύπνιση των πολιτών ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ!!!

Με τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...Η μάχη συνεχίζεται, ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ όλοι την ΠΙΣΤΗ και την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ μας για ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ από το ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ... Συνέλληνες, ή τώρα ή ποτέ...Πίσω από το ΠΑΡΑΒΑΝ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ!!!

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

KONTA ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ!!!


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΓΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...Ο ΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Φωτογραφία του χρήστη Nikos Tziortzis.

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ Ο ΤΑΜΠΑΚΙΑΚΟΣ!!!



ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ:


TΙ Ακριβώς συμφωνήσατε με τον εκπρόσωπο των δανειστών Φούχτελ. κ.ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ;;; Αγαπητοί συμπολίτες, ΠΡΟΣΟΧΗ που θα δώσετε την ψήφο σας, "μετά την απομάκρυνσην από τον ταμείο (βλέπε κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"...
περισσότερα στο www.epanafora.gr

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Μία ακόμη ημέρα προεκλογικού αγώνα έφτασε στο τέλος της. Συνεχίζουμε τη μάχη μέχρι τελευταία στιγμή συνομιλώντας με όλους τους πολίτες, περπατώντας πόρτα-πόρτα όλη τη Λάρισα, αφουγραζόμενοι τα προβλήματα της Νέας γενιάς και των ανθρώπων της βιοπάλης!!!